Ons bedrijf

Wij zijn Verlaan boten. Wij hebben de rol van importeur voor Nederland van SeaRider boten. Wij zijn reeds lange tijd actief op de Nederlandse markt met gebruikte boten. Hierdoor zagen wij dat er behoefte was aan betaalbare en goede boten. Wij hebben in het merk SeaRider een goede match gevonden en besloten SeaRider in Nederland te gaan vertegenwoordigen.

SeaRider heeft diverse modellen boten in het programma, zoals de SeaRider 500 Retro, een mooie sloep. Ook levert SeaRider snelle boten, zoals de SeaRider 630 Open Air. Deze kan zelfs voorzien worden van een 150 pk motor. Alle SeaRider boten voldoen aan de hoogste standaarden en kunnen door diverse opties worden geïndividualiseerd.

Bedrijfsvideo

De SeaRider modellen

SeaRider heeft diverse consoleboten in het programma. Bij het aanbod kunt u de diverse modellen in detail aanschouwen.

De kleinste consoleboot is de SeaRider 420 Hobby. Deze is 420 cm lang en kan met maximaal tot 25 pk uitgevoerd worden. Het topmodel is de SeaRider 630 Open Air. Deze console boot van 630 cm mag met maximaal 150 pk gemotoriseerd worden.

SeaRider heeft ook sloepen in het programma. De SeaRider 500 Retro is een mooie sloep welke zich perfect leent voor de Nederlandse wateren.

Ook deze 500 Retro kan door diverse opties een persoonlijk tintje krijgen.

SeaRider heeft ook enkele kajuitboten in het programma. Deze kajuitboten kenmerken zich door de uitstekende vaareigenschappen, het is tenslotte een echte SeaRider boot, en een uiterst praktisch design.

Een mooi voorbeeld is de SeaRider 530 Cabin, welke u in de aanbod sectie op deze site uitgebreid kunt bewonderen.