Direct leverbaar: SeaRider 500 Retro

Heerlijke sloep van het merk SeaRider. Dit model van de SeaRider collectie heeft een mooie klassieke uitstraling. Door zijn lengte biedt de boot een geweldig ligoppervlak, die ook in de opbergvakken kan verdwijnen als het niet nodig is. Goedgekeurd voor 6 personen, er is voldoende ruimte aan boord. Compleet met:

  • Stuurconsole met scherm en reling
  • Besturing door stuur met roestvrij stalen spaken
  • Leuningen
  • Achterbank en U-bank inclusief opbergruimte
  • Meerdere vast maak ogen
  • Ankerbak
  • Zwemtrap
  • Bekleding set
  • Gekleurde romp

Eventueel met een nieuwe fijne, sterke 25 pk Yamaha 4 takt motor met elektrische start en autotilt. Inclusief erop zetten, tank, bediening, accu etc oftewel vaarklaar. Uiteraard zit op deze motor fabrieksgarantie. Meerprijs; 5995,-

In overleg zouden we ook andere motoren kunnen leveren en andere pk’s! Eventueel leverbaar met een nieuwe Marlin trailer. (750 kg).

Let op deze retro 500 kan elk moment binnen komen.

Leave a Comment